در سال های اخیر بدلیل رشد فزآینده جمعیت و به تبع آن نیاز به مسکن، ضرورت خارج شدن ساخت و ساز از حالت سنتی و روی آوردن به روش های نوین ساخت و صنعتی سازی در اجرای پروژه های مسکن امری ضروری به نظر می رسد. مزایای ساخت و ساز صنعتی ساختمان سبک سازی، مقاوم سازی، صرفه جویی در مصالح، مصرف بهینه انرژی در دوران ساخت و بهره برداری، افزایش عمر و کیفیت ساختمان، قطعات و اجزای آن، پیش بینی کیفیت ساختمان و کاهش دوره ساخت و ساز و در نتیجه کاهش هزینه های ساخت است. جهت کاهش زمان به بهینه ترین حالت از سیستم برنامه ریزی و کنترل در پروژه ها می توان استفاده نمود . بدیهی است بهره برداری از فن آوری های نوین ساختمانی و استفاده از روش های مدیریت پروژه در این عرصه می تواند دستیابی به این هدف را امکان پذیر سازد .یکی از کمبود های اساسی در زمینه مدیریت ساخت وساز و صنعت ساختمان در کشور ما عدم برقراری یک سیستم معین جهت محاسبه و تعیین هزینه های واقعی و مدیریت مالی بخش های مختلف در حین انجام پروژهای ساختمانی می باشد. در این مقاله ضمن مرور عناصر تاثیر گذار در کاهش زمان پروژه، به مقایسه روش سنتی و صنعتی ساختمان از نقطه نظر هزینه میپردازیم.
بیات, مریم, طاهرخانی, فائزه. (1395). بررسی مقایسه ای روش های سنتی و صنعتی سازی ساختمان از نقطه نظر زمان و هزینه. دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 1(شماره 1), 28-32.
MLA
مریم بیات; فائزه طاهرخانی. "بررسی مقایسه ای روش های سنتی و صنعتی سازی ساختمان از نقطه نظر زمان و هزینه". دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 1, شماره 1, 1395, 28-32.
HARVARD
بیات, مریم, طاهرخانی, فائزه. (1395). 'بررسی مقایسه ای روش های سنتی و صنعتی سازی ساختمان از نقطه نظر زمان و هزینه', دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 1(شماره 1), pp. 28-32.
VANCOUVER
بیات, مریم, طاهرخانی, فائزه. بررسی مقایسه ای روش های سنتی و صنعتی سازی ساختمان از نقطه نظر زمان و هزینه. دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 1395; 1(شماره 1): 28-32.