1
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، گرایش مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
2
دانشیار گروه عمران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، بابل، ایران
چکیده
نیاز به ساخت و ساز در حداقل زمان، با کمترین هزینه و بهترین کیفیت، صنعت ساختمان را به سوی سازهای صنعتی با نصب و راه اندازی سریع هدایت کرده است. در این راستا ضرورت استفاده از سازه ها و مواد جدید برای افزایش سرعت ساخت، سبکی و افزایش عمر مفید بیش از پیش مطرح شده است.هدف از این تحقیق مطالعه سازه های نوین ساختمانی از جمله تری دی پنل (3D- Panel)، قالب سبک سر نورد شده (LFS)، قالب تونلی و سیستم بتن مسلح با قالب عایق ماندگار (ICF) با تمرکز بر معیارهای اقتصادی، اجرایی و فنی جهت بررسی پتانسیل استفاده از این سیستم ها درمسکن های ویلایی در شمال کشور (استان مازندران) می باشد. ابتدا مطالعات کتابخانه ای به منظور انتخاب معیارهای موثر بر انتخاب مناسب ترین روش ساخت انجام گرفت. سپس داده های مورد نیاز با نظرات خبرگان و صاحب نظران صنعت ساختمان در شرکت های پیمانکار ساختمانی استان مازندران از طریق پرسش نامه هایی جمع آوری گردید. در نهایت پس از جمع آوری داده ها، به کمک روش ELECTERE، مناسبترین سازه معرفی شده است.با لحاظ کردن همه معیارها در بین سازه های مذکور،سازه به عنوان مناسب ترین سازه برای استفاده در ساخت مسکن های ویلایی در استان پیشنهاد شد.
بهدادفر, فاطمه, عبدالله زاده, غلامرضا. (1396). انتخاب بهینه سازهای بتنی و فولادی با استفاده از روش ELECTERE. دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 2(2), 14-19.
MLA
فاطمه بهدادفر; غلامرضا عبدالله زاده. "انتخاب بهینه سازهای بتنی و فولادی با استفاده از روش ELECTERE". دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 2, 2, 1396, 14-19.
HARVARD
بهدادفر, فاطمه, عبدالله زاده, غلامرضا. (1396). 'انتخاب بهینه سازهای بتنی و فولادی با استفاده از روش ELECTERE', دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 2(2), pp. 14-19.
VANCOUVER
بهدادفر, فاطمه, عبدالله زاده, غلامرضا. انتخاب بهینه سازهای بتنی و فولادی با استفاده از روش ELECTERE. دو فصلنامه علمی تخصصی مهندسی و مدیریت ساخت, 1396; 2(2): 14-19.